Sök
Stäng denna sökruta.

Skamlösheten på Bladet

Det är alltid roligt när en lobbyist anklagar andra för lobbyism.  Anders Lindberg, sossarnas gyttejebrottare i debatten, förvånar i och för sig aldrig. Han är ju mannen som anklagat Timbro för att ansvara för Breiviks mord på 70 barn och att högern är en psykisk sjukdom.  Nu är det Fastighetsägarna som är måltavla. Anders är upprörd och slår till med den största spelade förfäran han kan uppbåda - det känns för Anders som om han bor i en korrupt bananrepublik. En hemsk utveckling.  :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Du läser allt på min blogg och kan höra alla avsnitt av min podd gratis. Även jag har drabbats av lägre intäkter i år. Gillar du det du läser, stötta mig. Bli en Patreon - välj valfri...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon