Search
Close this search box.

Problemet är inte marknad

Vänstern, som ser att en valrörelse som handlar om migration, kriminalitet och andra frågor som de är kassa på, kämpa på ordentligt för att få den att istället handla om sådant sossarna är har högre förtrodensiffror och det är bland annat att hacka på företag, på marknaden och i synnerhet på friskolor.  Jag har skrivit i många år om friskolor och friskoledebatten och nu vill vänstern få oss att tro att skolfrågan seglar upp som bubblare. Även om mätningarna inte visar det alls så kan vi väl låtsas det för ett ögonblick och rikta blickarna på vad som inte är problemet i skolan.  ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Du läser allt på min blogg och kan höra alla avsnitt av min podd gratis....

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon