Sök
Stäng denna sökruta.

Kvinnopengar

En av landets mest onödiga myndigheter är Jämställdhetsmyndigheten. Ett konstruerat problem får sin lösning i en ny myndighet vars enda jobb är opinionsbildning. För vi har inget problem med fokus på genus och jämställdhet, det har ju politiker i generationer sett till. Varje företag utom de minsta måste göra jämställdhetsplaner, staten tvingar på jämställdhetsintegrering, dvs genus som lag, på universitet och högskolor och i statens alla verksamheter och var och varannan förskola anlitar kontroversiella genuspedadoger.  ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Du läser allt på min blogg och kan höra alla avsnitt av min podd gratis. Även jag har drabbats av lägre intäkter i år. Gillar du det du läser, stötta mig. Bli en Patreon - välj valfri summa från 9 kronor per månad och ingen...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon