Sök
Stäng denna sökruta.

SVT och ännu en bostadsaktivist

Nyligen fick jag SVT Nyheter att rätta en artikel som hade ordföranden för Jagvillhabostad.nu som ”vanlig boende” som bor i andra hand. Igår publicerade SVT igen en snyft-artikel om någon påstådd ”vanlig boende”. Han heter Omar Sayed Två av barnen är vuxna. Man har bara ansvar för barn som är under 18 år. Så 2 av 4 barn borde alltså hitta egna bostäder egentligen. Det visar sig att Sayed är ordförande i Islamiska kulturcentret i Husby. Men han är också bostadsaktivist. Såklart. Han är en aktiv medlem och organisatör i ”Nej till marknadshyror.” Nej till marknadshyror” är ett nätverk av en rad olika vänsterorganisationer. Och där finns inte bara massa lokala avdelningar av Hyresgästföreningen utan även Kommunistiska Partiet och...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon