Sök
Stäng denna sökruta.

Vilka äldreboenden, Dadgostar?

Idag gick Vänsterpartiets partiledare ut på Instagram i en rejäl bredsida mot Attendo och välfärdsföretag generellt. Hon påstår att hon fått otroligt många mail från folk med berättelser om just Attendo äldreboenden. Och mycket allvarliga anklagelser. Anställda som fått sparken för att de tyckt något. Helt olagligt givetvis. Enligt LAS får man inte säga upp någon på så lösa grunder och att dessutom kränka anställdas grundlagsskyddade yttrandefrihet är ytterligare ett brott. Dadgostar hävdar också att folk mailat henne med berättelser om att äldre låsts in (!) pga personalbrist, fått fel mediciner och nerbajsade hela boenden. Otroligt allvarligt. Så varför namnger inte Nooshi Dadgostar vilka äldreboenden detta gäller? Har hon polisanmält dem? För sådana brott kan vem som helst polisanmäla....

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon