Sök
Stäng denna sökruta.

Miljoner i presstöd till arabisk tidning

Nu är jag inte överdrivet förtjust i presstöd som det är men jag reagerade ändå när en tidning jag aldrig hört talas om plötsligt fått 1,2 miljoner kronor i skattebidrag - Al Kompis.  Man säger sig vara landets största arabiska mediehus för arabisktalande i Sverige, men det går inte att kontrollera. Allt är ju skrivet på arabiska. ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Du läser allt på min blogg och kan höra alla avsnitt av min podd gratis. Även jag har drabbats av lägre intäkter i år. Gillar du det du läser, stötta mig. Bli en Patreon - välj valfri summa från 9 kronor per månad och ingen bindningstid. ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 2013 trycktes den i 30 000 exemplar, påstod man i Dagens Nyheter, och delades ut gratis. ...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon