Search
Close this search box.

Lundin-fallet och SIDA

När jag fortsatte att gräva kring Petter Bolme och hans kopplingar till socialdemorkatin genom att han under ett decennium regelbundet arbetat för Olof Palme Center och det företag han arbetar på har regeringskansliet som kunder hittade jag något till.  Hans fru.  För hennes och Bolmes relation blev även föremål för en SVT-artikel efter att den moderata riksdagsledamoten Henrik von Sydow reagerat.  ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Du läser allt på min blogg och kan höra alla avsnitt av min podd gratis. Även jag har drabbats av lägre intäkter i år. Gillar du det du läser, stötta mig. Bli en Patreon - välj valfri summa från 9 kronor per månad och ingen bindningstid. ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 2010 hamnade SIDA i blåsväder när de upphandlade tidningen Omvärlden och valde...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon