Sök
Stäng denna sökruta.

Sossarna bakom Lundin-åtalet

Lundin Oil, eller Energy som de idag heter, har varit i Socialdemokraternas blickfång sedan evigheter. Det har allt de avskyr och när Carl Bildt blev utrikesminister 2006 riktades fokus dit.  En enhörning att fälla, en vit val. För Lundin Energy är något så smaskigt som en familj som byggt upp sin förmögenhet på olja och där Moderaternas kanske mest populära politiker genom tiderna satt i styrelsen. Jakten började.  Morgan Johansson och Peter Hulqvist är de sossar som allra längst varit drivande i den här frågan - att koppla Lundin till Moderaterna och att koppla Lundin till folkrättsbrott. Oemotståndligt att kunna lyckas med det och i regeringsställning blev det plötsligt möjligt.  ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Du läser allt på min blogg och kan...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon