Sök
Stäng denna sökruta.

Den förmenta toleransen

Transaktivismen började som många saker bra men slutar tyvärr dåligt. För det som började med ett krav på att få vara sig själv och bli accepterad har nu övergått till något annat.  Till förtryck av biologiska kvinnor faktiskt. För i sin jakt på tolerans har transaktivisterna blivit mer och mer aggressiva. Nu räcker det inte med att de har rätt att leva som de vill, kallas som de vill och inte minst ha de kroppar de vill. Det räcker inte med att de juridiskt får ändra kön och därmed fullt ut socialt leva som kvinnor. Nej, nu har lampan riktats på det som de inte aldrig kan bli - biologiska kvinnor. Eller som vi också kan kalla det, kvinnor. ...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon