Sök
Stäng denna sökruta.

SVT låter Hyresgästföreningen lobba

Here we go again.  Statlig TV, som är del av vår jättelika Public Service för 8 miljarder i skatt per år, har tyvärr återigen låtit lobbyister från vänstern breda ut sig utan att informera tittarna och läsarna.  På deras sajt kan man sedan igår läsa om stackars Mango som "när som helst får flytta med sina katter". Han bor i andra hand någonstans i stan och "när som helst" är ju en sanning med modifikation för han har ju ett kontrakt med uppsägningstid som han dessutom skrivit på och accepterat. Så 2 månader minst är standard. Men Mangos skräck är att tvingas flytta "långt från stan".  ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Du läser allt på min blogg och kan höra alla avsnitt av...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon