Sök
Stäng denna sökruta.

Varför kandiderar jag till riksdagen?

Politk har varit mitt största intresse sedan jag var tonåring. När jag var 14 ville jag gå med i Moderata Ungdomsförbundet men det fanns ingen förening i Bålsta där jag växte upp så jag fick vänta till gymnasiet. Men någon karriär i ungdomsförbundet har jag till skillnad från många idag sittande i riksdagen har jag inte gjort.  Jag är civilekonom med en magister i företagsekonomi från Handelshögkolan i Göteborg. Idag är jag 45 år och har arbetat i näringslivet i 22 år. De sista 10 åren har jag drivit egna företag inom kommunikation.  Jag vill bli en stark röst för företagandet i Sverige.  Jag har ägnat åratal av min egen opinionsbildning åt just företagarfrågor. Åt marknadsliberalism, fri företagsamhet och...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon