Sök
Stäng denna sökruta.

Läsa böcker för kriminella?

Igår stod det två debutanter i partiledardebatten. Från kommunisterna Noshi Dadgostar och så Märta Stenevi. Om hennes folk kan få henne att sluta hånle skulle hon göra bättre ifrån sig men jämfört med Romson, Fridolin, Lövin och Bolund, som alla spelat i knatteligan vad gäller debattförmåga och som varit generande kassa, gjorde hon bra ifrån sig.  Men innehållet var som vanligt såväl fel och dåligt. För hon försökte hela kvällen sätta bilden att de kvinnor som dödas av sina män inte skulle blivit det om inte mördarna som barn fått genuspedagogik. Och att inget kvinnovåld har en etnisk bakgrund.  :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Du läser allt på min blogg och kan höra alla avsnitt av min podd gratis. Även jag har drabbats...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon