Sök
Stäng denna sökruta.

Jag behöver er hjälp

Coronapandemin har slagit hårt mot många företagare och även jag har fått min beskärda del. Uppdrag som har sagts upp och noll möjligheter att sälja nytt.  Jag har därför det här året blivit mer och mer beroende av Patreon. Nu har jag dessutom dragit igång maraton-projektet Radio Kamrat där jag ska släppa minst 81 avsnitt, exklusive de EXTRA-avsnitt jag släpper spontant.  Ett otroligt roligt projekt som fått fantastisk gensvar.  Gillar du det jag gör får ni gärna bli Patreon. Man väljer belopp själv och avslutar när man vill. De tar visserligen rätt höga avgifter men är ändå det bästa sättet för mig att få en regelbunden intäkt och eftersom det är månadsvis blir det också lättare för mig att...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon