Jag behöver er hjälp

Coronapandemin har slagit hårt mot många företagare och även jag har fått min beskärda del. Uppdrag som har sagts upp och noll möjligheter att sälja nytt. 

Jag har därför det här året blivit mer och mer beroende av Patreon. Nu har jag dessutom dragit igång maraton-projektet Radio Kamrat där jag ska släppa minst 81 avsnitt, exklusive de EXTRA-avsnitt jag släpper spontant. 

Ett otroligt roligt projekt som fått fantastisk gensvar. 

Gillar du det jag gör får ni gärna bli Patreon. Man väljer belopp själv och avslutar när man vill. De tar visserligen rätt höga avgifter men är ändå det bästa sättet för mig att få en regelbunden intäkt och eftersom det är månadsvis blir det också lättare för mig att planera efter då intäkten är fast. 

Klicka på länken om ni vill stötta mitt arbete. 

Alla bidrag är välkomna, även en dollar per månad som är lägsta nivån. Motsvarande ca 8,40 kronor.

Allt kommer fortsatt att vara gratis. Jag funderade på betalvägg ett tag men beslutade mig för att skippa det. Det är mer i linje med min ideologiska kompass att fortsatt jobba med frivilligt stöd så kan de som inte vill fortsätta att läsa det jag skriver gratis. 

Vill ni inte bli Patreon men se mig riksdagen?

Bor ni i Stockholms stad – gå med i Moderaterna idag så kan du kryssa mig i provvalet i höst. 

Jag är världens bästa läsare. Det är ni som byggt min karriär från ett Twitterkonto på 758 följare februari 2014 och från noll läsare på bloggen som startades i september 2014 till dagens snitt på ca 100 000 per månad. Jag är mycket tacksam för allt ni ger mig varje dag. 

Liked it? Take a second to support Rebecca Weidmo Uvell on Patreon!