Sök
Stäng denna sökruta.

Hej då Daniel Helldén

Om du liksom jag tycker att Daniel Helldén kan vara det sämsta som hänt politiken i Stockholm på decennier har jag goda nyheter till er.  För den kanske allra värsta sortens politiker är den som inte är politiker för att införa idéer för att göra samhället bättre utan för att man är emot något. Och Helldéns drivkraft är inte att göra det bättre för cyklister och gångtrafikanter som han försöker hävda. Utan det är för att förstöra för bilar. På alla sätt som går. Alla som bor i Stockholm har noterat de sjuttioelva olika hålen han grävt som står still. Enda syftet att inte göra klart saker är att bilarna ska få det jobbigt.  Han vill ta ifrån stockholmarna...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon