Search
Close this search box.

Myndigheter delar ut pris

Kommer ni ihåg när myndigheter var byråkrater och förvaltare satta att helt objektivt utföra det politikerna beslutat? Inte jag heller.  Byråkraten är på utdöende, tyvärr. En gång ett skällsord för någon stel och kompromisslös, en grå stelbent person från det förgångna. Nu älskar jag byråkraten. För att det är något fint. En statlig institution ska vara objektiv och lita på fakta och förnuft, inte känslor.  Så förutom att utse en massa personer till generaldirektör som bara har som merit att de har rätt partibok och är lojal med S eller MP har de sedan 2014 sönderpolitiserat uppdragen. De är numera till stor opinionsbildande, efter regleringsbrev från klåfingriga sossar som gör vad som helst för makt.  2019 delades därför det...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon