Sök
Stäng denna sökruta.

Makalöst uselt, Löfven

Efter det senaste haveriet när regeringen blivit påkomna med handen i ljugburken ytterligare en gång och medvetet försökt att fuska i PISA för att få bättre resultat genom att undanta 11 % nyanlända elever mot de 5 % man får kände jag att jag måste sammanfatta lite.  För när regeringens starkaste kort Anna Ekström står i TV och ljuger om att hon nog inte läst hela PISA-rapporten och hon nog inte alls visste vad hennes tjänstemän gjort eller vad Skolverket gjort känner man ändå att det inte finns någon anständighetsgräns alls faktiskt. Eller, jag visste att det inte fanns det. Sossar har ingen lägsta nivå, det är sedan gammalt.  Men jag kom på att jag ändå skulle passa på...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon