Makalöst uselt, Löfven

Efter det senaste haveriet när regeringen blivit påkomna med handen i ljugburken ytterligare en gång och medvetet försökt att fuska i PISA för att få bättre resultat genom att undanta 11 % nyanlända elever mot de 5 % man får kände jag att jag måste sammanfatta lite. 

För när regeringens starkaste kort Anna Ekström står i TV och ljuger om att hon nog inte läst hela PISA-rapporten och hon nog inte alls visste vad hennes tjänstemän gjort eller vad Skolverket gjort känner man ändå att det inte finns någon anständighetsgräns alls faktiskt. Eller, jag visste att det inte fanns det. Sossar har ingen lägsta nivå, det är sedan gammalt. 

Men jag kom på att jag ändå skulle passa på att sammanfatta det värsta i en liten bild. Som ni hemskt gärna får sprida så mycket ni vill.

Ladda ner den bara och lägga upp den i era kanaler. 

Bli en Patreon – välj valfri summa från 1 dollar per månad och ingen bindningstid

Swish: 123 444 5847

Liked it? Take a second to support Rebecca Weidmo Uvell on Patreon!