Sök
Stäng denna sökruta.

Per Bolund och propagandmaskinen

Ingen kan ha undgått att se en lycklig Per Bolund som fått prata på USAs klimatmöte. Ögonen lyser som på en 6-åring på julafton och det är svårt att inte bli berörd.  Efter mötet intervjuades han i media och orden var grandiosa - han hade satt tonen för mötet. Otroligt.  Problemet är bara att han inte talade på Bidens omtalade möte. SvD mailade departementet och frågade. Det rörde sig inte alls om själva klimatmötet utan ett runda-bords-samtal.  Och detta ÄR ju själva definitionen av propaganda. När de styrande i ett land fixar verkligheten att anpassa för att trumpeta ut budskap som passar dem.  Det är ofräscht faktiskt att regeringen så skamlöst påstår att ett enkelt rundabords-samtal var samma sak...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon