Search
Close this search box.

Ingen läsk i Folkpartiets långvård

Plötsligt i veckan sattes Gislaved på kartan när deras nya kostchef Eva Kullenberg deklarerade att nu var det färdigfestat på kommunens äldreboenden. Läsken skulle förbjudas. Den tillför ingen ”kvalitet”. När en arg boende i kommunen donerade 480 liter slängde hon det. Eva Kullenbergr dock ingen okänd person i politiken för hon har varit politiker för Folkpartiet. Eller som de nu heter Liberalerna. Hon skrev t o m en bok om sitt politiska värv. Otroligt liberalt ändå att omyndigförklara äldre och behandla dem som barn. Partiet som en gång drev linjen ”eget rum på Långvården”. Undrar om de tänkte att eget rum var så långt de kunde tänka sig i form av frihet för äldre?...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon