Sök
Stäng denna sökruta.

Just google it, Sima

Jonna Sima är en av Aftonbladet Ledares allra mest framgångsrika skribenter och det finns ju ett skäl till det. Alltid relevant och alltid påläst. Som idag när hon försökte starta något slags Twitter-drev mot personbilstillverkaren Volvo som haft verksamhet ungefär 300 år före woke-vänstern uppfanns. Eller 85 år i alla fall. Hon är för övrigt ännu ett av alla mediebarn som har föräldrar i branschen, hennes pappa heter Jonas Sima och arbetade många år på konkurrenten Expressen trots att han var sosse.  Jonna Sima har precis upptäckt att Volvos varumärke också kan ses som symbolen för manlighet.      Men Google det jobbar inte smarta opinionsskribenter i sosseriets tjänst (ledarredaktionen styrs fortfarande av LO och inte Schibsted vad gäller...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon