Just google it, Sima

Jonna Sima är en av Aftonbladet Ledares allra mest framgångsrika skribenter och det finns ju ett skäl till det. Alltid relevant och alltid påläst.

Som idag när hon försökte starta något slags Twitter-drev mot personbilstillverkaren Volvo som haft verksamhet ungefär 300 år före woke-vänstern uppfanns. Eller 85 år i alla fall. Hon är för övrigt ännu ett av alla mediebarn som har föräldrar i branschen, hennes pappa heter Jonas Sima och arbetade många år på konkurrenten Expressen trots att han var sosse. 

Jonna Sima har precis upptäckt att Volvos varumärke också kan ses som symbolen för manlighet. 

 

 

Men Google det jobbar inte smarta opinionsskribenter i sosseriets tjänst (ledarredaktionen styrs fortfarande av LO och inte Schibsted vad gäller tillsättning av framför allt politisk redaktör). Hade hon pallat att göra det hade hon inte behövt skämmas offentligt. 

Redan 2015 publicerades till exempel den här artikeln på bilsajten The Wheel.

Bättre lycka nästa gång!

…………..

Bli en Patreon – välj valfri summa från 1 dollar per månad och ingen bindningstid
Swish: 123 444 5847

Liked it? Take a second to support Rebecca Weidmo Uvell on Patreon!