Sök
Stäng denna sökruta.

Dömd sosse = tystnad

Är det inte intressant att det aldrig någonsin finns något allmänintresse att avslöja att politiker från vänstern döms för brott men alltid ett allmänintresse om det är någon från högern eller SD? Ett av de mest uppmärksammade fallen i år har varit RFSL-mannen som våldtog asylsökande på sitt kontor och nu dömts till 4 år i fängelse. Nedan ser ni Expressen som i likhet med alla andra tidningar skrivit "RFSL-mannen" eller  "RFSL-rådgivaren".  Har ni läst någonstans att mannen är fritidspolitiker för Socialdemokraterna? Inte jag heller. För det tycker media inte är relevant.  För en dag sedan publicerade t ex Expressen namnet på en häktad men inte dömd lokal SD-politiker från Värmdö. Det handlade om vapen.  2019 häktades en moderat...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon