Sök
Stäng denna sökruta.

Lööf och CVt

Att Annie Lööf de senaste åren försökt profilera sig som feminist har inte undgått någon. Och det står henne så klart fritt, man kan hitta nya politiska frågor hela livet. Men att hon och hennes medarbetare nu försöker påstå att hon redan som juridikstudent gjort det är ren historieförfalskning.  Det började för flera år sedan, denna medvetna positionering från Lööfs och hennes bunkers sida, att profilera henne som en framstående feminist. Som alltid kämpat för kvinnors rättigheter. Detta råkade sammanfalla med att opinionsundersökningarna de köpte visade att fler och fler unga kvinnor valde Centerpartiet. En slump såklart.  I sin Youtube-kanal som just vänder sig till tonåringar och unga vuxna har hon sagt följande: Tipstack till Carl Lindstrand. Jurist med...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon