Sök
Stäng denna sökruta.

Kommunismens offer ignoreras

Som många av er vet har jag startat en ny poddserie - Radio Kamrat. Jag släpper sedan den 24 februari ett nytt avsnitt varje onsdag och ska göra så fram till valet 2022.  Syftet är att folkbilda om den värsta förtryckarideologin mänskligheten skådat - kommunismen. Ingen annan ideologi har skördat så många dödsoffer och skapat så mycket lidande världen över. Och plågat världen sedan den uppfanns på 1800-talet.  Ni hittar podden i alla appar där poddar finns (Podcaster, Itunes, Spotify, Acast etc) men vill ni streama kan ni göra det direkt från hemsidan: https://radiokamrat.podbean.com Morgan Johansson har nu släppt iväg en papperstiger med rubriken "valrörelse 2022" när han i veckan annonserade att man ska utreda om förneka Förintelsen kan...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon