Sök
Stäng denna sökruta.

Riksdagsledamot för MP hyllar terrorister

Vad mer kan man vänta av en person som suttit i styrelsen för Naturskyddsföreningen? Rebecka Le Moine går från klarhet till klarhet när hon nu uppmuntrar folk på sin Facebook att stödja terroristerna Djurrättsalliansen.  En organisation som kastar brandbomer på restauranger, terroriserar affärsägare och förföljer bönder och deras barn. Som förstör helt lagliga vanliga jakter i Sverige.  Denna grupp tycker alltså en folkvald i Sveriges riksdag är rimligt att uppmuntra att stödja. Beklämmande.  .......... Bli en Patreon - välj valfri summa från 1 dollar per månad och ingen bindningstidSwish: 123 444 5847...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon