Search
Close this search box.

Rapport marknadsför Bernie Sanders

Rapport hade igår ett inslag kl 18 om budgeten och det ligger även samma information på SVT nyheter.    Där presenterar de kritik mot budgeten från en enligt Rapport mycket berömd ekonom från USA.    Tipstack till Janerik Larsson.           "En av USA:smest uppmärksammade och omdebatterade nationalekonomier Stephanie Kelton...."   I själva verket är framför allt det sista epitetet mest relevant eftersom hon är Bernie Sanders ekonomiska rådgivare, vilket står överallt om man orkar googla men SVT ville istället mörka detta eftersom hon ju då inte framstår som särskilt objektiv.      Eftersom Bernie Sanders är lika vänster som Jonas Sjöstedt och i själva verket är kommunist i princip.    Kelton driver bland annat den...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon