Sök
Stäng denna sökruta.

Vinnova vinklar undersökning

Jag råkade se en annons från Vinnova i mitt flöde som fångade min uppmärksamhet, för att jag bor i närheten av det projekt de annonserade om.  Vinnova betalade nämligen 4 miljoner kronor för att några bidragsentreprenörer skulle bygga en sandhög, studsmattor och några bänkar mitt på en gata i Vasastan. De döpte det till "Framtidsgator/Smarta gator". I Facebook-annonsen för ett projekt de alltså finansierat, det är inte Vinnova som statlig myndighet som har några åsikter om vilka gator som är framtiden eller historiska, inte om de fungerar som de ska dvs objektiva, hänvisar de till en undersökning.  Jag begärde ut den. För under Vinnovas sponsrade inlägg fanns en del negativa kommentarer från boende som inte tyckte de hade kommit...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon