Sök
Stäng denna sökruta.

Allt du behöver veta om budgeten

För som alltid kan man inte läsa bara pressmeddelanden, debattartikeln eller kolla på presskonferensen. Det mest intressanta i alla budgetar står i de stycken få journalister orkar läsa. Där gömmer sig det som partierna inte vill ska uppmärksammas, som den egentliga kostnaden för saker eller satsningar som kommer få kritik.  Jag har som vanligt läst hela.  Som att regeringen nu, för att Miljöpartiet tvingat fram totalt skydd av privatägda skogar i vissa fjällnära områden och därför förhindrat dem från avverkning i all tid och evighet, måste betala 365 miljoner extra i ersättning till ägarna. Attackerna mot skogsägarna fortsätter i förminskad styrka.  Noterade också att Trafikverket inte betalat sina skatter på el som de ska. Eftersom just skatten är den...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon