Sök
Stäng denna sökruta.

SM i tondövhet

Och vinnaren är: landets nya biståndsminister. Nej, jag kommer inte heller ihåg vem han är men han är miljöpartist och heter Per Olsson Fridh. Notera också order ”vi”. Ministern pratar här med det berömda världssamvetet, den humanitära stormaktens dryga nuna. Men vad kan man begära av en 80-talist som inte haft ett riktigt jobb och bara varit fritidspolitiker innan han blev minister, med flera år som statssekreterare emellan? Det märks att hans första chef i Rosenbad var Bah Kuhnke, som ju inte direkt är känd för att tänka först och tala sedan. Men det måste vara något slags rekord i att göra bort sig, han har suttit sedan 5 februari. Jag är bara tacksam för kan han säga något...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon