Search
Close this search box.

Media hatar verkligen jägare

Here we go again. Medias eviga jakt på jägare. I en serie inlägg om svenska jägare, flera kändisar, vill Expressen nu hänga ut folk som jagat i Afrika.  I förra inlägget berättade jag om att Expressen till artikelserien samarbetat med terrorklassade Djurrättsalliansen som dödshotar butiksägare, förföljer bönder och deras familjer och där många av gruppens medlemmar dömts till fängelse.  Artiklarna är såklart bakom betalvägg men jag kommer att citera valda stycken i artikeln, de viktigaste. För de är en veritabel uppvisning i insinuationer så att alla deras läsare som har uppfattningen antingen att jakt rakt av är förkastlig för att de inte förstår hur naturen fungerar, eller de som har en annan populär åsikt - att "nöjesjakt" är dåligt...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon