Sök
Stäng denna sökruta.

Expressen samarbetar med terrorister

Samma tidning som gav AFA en massa gratis PR genom ett samarbete med deras avknoppade bulvanverksamhet Researchgruppen fortsätter på inslagen bana att köpa material från terrorgrupper. Ja, både AFA och djurrättsgrupper är terrorklassade av Säpo så det är rätt etikett.  Utan att ens skämmas medger de i den första av serie inlägg som ska hänga ut svenska jägare att de "fått" material från Djurrättsalliansen.  2010 terroriserade just Djurrättsalliansen butiker som sålde päls men även alla butiker som ens hade pälsdetaljer på kläder och prylar de sålde. De som förföljdes vågade inte ens stå med namn i tidningen då gruppernas våldskapital är stort och de var rädda om sina familjers säkerhet.  En av medlemmarna i just Djurrättsalliansen skickade det här...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon