Search
Close this search box.

Sosse-adel

Det finns många anledningar varför jag drog igång Radio Kamrat, en podd för upplysning om kommunismen. Förutom de uppenbara handlar det även om att påminna om hur Socialdemokraterna för otroligt kort tid sedan var synonymt med staten och makten.  Jag är född 1975, även om vissa kids idag kallar alla över 30 "boomer" är det alltså min föräldrageneration som är de verkliga "boomers" (som i babyboomers efter andra världskriget". Min generation är idag 40-50 år, dvs mitt i livet och många har rätt små barn fortfarande. Det är också vår generation som sitter på många maktpositioner i politik, media och näringsliv när den förra maktgenerationen boomers blivit pensionärer.  I vår barndom fick Socialdemokraterna inte 24 %, som de har...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon