Sök
Stäng denna sökruta.

Hatet mot bilister

Partiet Elitisterna, även kallat Miljöpartiet, som inte ens kan föreställa sig att det finns människor utanför Södermalm och som skiter i fattiga utlandsföddas stora drivkrafter till den kanske största frihetssymbolen av dem alla bilen, vill kasta Stockholm tillbaka till 20-talet.  För Miljöpartiet tänker gå till val på att förbjuda ALLA bensinmackar inom Stockholms gränser. Ni läste rätt.  2 miljoner Stockholmare ska inte kunna tanka i Stockholm om de får bestämma.  Det handlar om ett enormt geografiskt område som Miljöpartiet tänker sig att inte bara ge näringsförbud för privata företagare utan också helt ta bort möjligheten till att tanka. I Stockholms kommun bor det idag nästan 1 miljon invånare men i Stockholms län, som passerar staden, jobbar i staden etc...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon