Hatet mot bilister

Partiet Elitisterna, även kallat Miljöpartiet, som inte ens kan föreställa sig att det finns människor utanför Södermalm och som skiter i fattiga utlandsföddas stora drivkrafter till den kanske största frihetssymbolen av dem alla bilen, vill kasta Stockholm tillbaka till 20-talet. 

För Miljöpartiet tänker gå till val på att förbjuda ALLA bensinmackar inom Stockholms gränser. Ni läste rätt. 

2 miljoner Stockholmare ska inte kunna tanka i Stockholm om de får bestämma. 

Det handlar om ett enormt geografiskt område som Miljöpartiet tänker sig att inte bara ge näringsförbud för privata företagare utan också helt ta bort möjligheten till att tanka.

I Stockholms kommun bor det idag nästan 1 miljon invånare men i Stockholms län, som passerar staden, jobbar i staden etc bort det 2,3 miljoner. En femtedel av landets befolkning. Så mackarna i Stockholms stad är i allra högsta grad även centrala för alla som bor och arbetar i länet. 

Ingenstans här tänker sig Miljöpartiet, som i riksdagen har 4 % av befolkningens röster och i Stockholm drygt det dubbla, att en enda person ska kunna tanka vare sig diesel eller bensin. Inga ambulanser, inga lastbilar, inga taxibilar, inga budbilar, ingen färdtjänst, ingen skolskjuts och verkligen inte en enda privatperson. 

Det är så jäkla befängt att jag inte vet vart jag ska börja. 

Det allra bästa vore om Miljöpartiet utplånades en gång för alla. De ligger nära spärren som de nästan alltid brukar men tyvärr har de bara åkt ut en enda gång, 1991.

Jag tycker att de 10 % som röstat på Miljöpartiet i så fall kan cykla till akuten och låta bli att ringa ambulans, absolut inte köpa en enda sak från nätet som kräver leveranser av lastbilar och budbilar, det borde vara olagligt för dem att åka taxi och jag hoppas att det alltid haglar på deras födelsedagar. 

……………

Bli en Patreon – välj valfri summa från 1 dollar per månad och ingen bindningstid

Swish: 123 444 5847.

Köp min bok om hoten mot yttrandefriheten

Liked it? Take a second to support Rebecca Weidmo Uvell on Patreon!