Sök
Stäng denna sökruta.

Morgan Johansson ljuger, del 748

Det drar ihop sig till valrörelse, i partierna drar man igång redan till hösten men man kan redan se att partier mobiliserar.  Annie Lööfs utspel om vem tar vem ska ses i ljuset av det. Där hon ömson kastade sig i Stefan Löfven knä för att i nästa sekund kasta sig i Ulf Kristerssons och nu meddelar att man förresten går till val helt självständigt. Fast att hon öppet säger sig inte vilja samarbeta med SD men inte har några problem med kommunister är något vi får återkomma till.  Morgan Johansson har problem. Och det löser han som han brukar lösa problem - med att ljuga. För 2022 kommer trygghet och kriminalitet att stå mycket högt på dagordningen vare...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon