Sök
Stäng denna sökruta.

Varför jag aldrig skulle rocka en socka

Flödet fylls av inte minst barnfötter där folk satt på sina barn olika strumpor för att "rocka sockorna" i ett syfte att uppmärksamma personer med Down syndrom men framför allt handlar kampanjen om tolerans om att alla inte är lika och det är helt okej.  Ändå skulle jag aldrig sätta på mig olika sockor och har aldrig gjort det på barnen och jag ska förklara varför. Framför allt för att kampanjen har förfulats och kidnappats av folk med helt andra intressen än tolerans. Tragiskt nog.  Att jag sedan aldrig skulle använda mina barn i mitt jobb eller i kampanjer de inte valt själva handlar om ett livslångt beslut att separera deras liv och rätten att ha det i fred...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon