Sök
Stäng denna sökruta.

MUCF och fusket

Jag har som ni vet slaktar många heliga kor på bloggen. Och redan hösten 2015 var jag först i Sverige med att ordentligt granska MUCF och bidragskranen till föreningarna de utgör.  Här är artikeln jag skrev i Dagens Samhälle den 28 augusti 2015 som byggde på det gräv jag gjorde när jag var Slöseriombudsman.  Den 1 mars släppte Riksrevisionen en svidande rapport om MUCFs usla hantering av skattepengar.  Riksrevisionen ger också exempel på fusket: överdrivna medlemsföreteckningar och bristande kontroller.  Exakt det jag själv hittade 2015 och som jag skrev om i min krönika.  Riksrevisionen konstaterar också att MUCF inte har några som helst formella krav på revisor på föreningen och inte kontrollerar detta.  De hittade att vissa revisorer var...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon