Search
Close this search box.

Vilka är antivaxx i Sverige?

Tidigare var den konspirationsteoretiska gruppen "antivaxx" en randfenomen utan någon som helst betydelse. Men plötsligt i år har de hamnat i centrum, eftersom vi är på år 2 av en pandemi.  Det har varit lätt att bortse från olika tokiga människor som tror att man får autism från vaccinationer och lägga dem i samma hög som de som tror på Chemtrails men nu handlar det om något helt annat. För vi kommer inte få bort Covid19 från det svenska samhället om vi har grupper som vägrar vaccinera sig, inte ens för att deras egna släktingar ska skyddas.  Enligt en rapport som Folkhälsomyndigheten gjorde 2014 just på vaccinmotstånd, då om mässlingen och röda hund, finns det tre grupper anti-vaxxare i...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon