Sök
Stäng denna sökruta.

Kampen mot fusket

Jag har som ni som följt mig länge dedicerat bloggen till att bland annat bevaka fusk med skattepengar. Bloggen har varit igång sedan september 2014 och i juni 2017 började jag granska studieförbunden, specifik Ibn Rushd.  Nu har äntligen, efter 4 år, en ordentlig debatt blossat upp tack vare idoga insatser från Magnus Ranstorp med flera och det var kanske det som behövdes, efter att jag och Johan Westerholm, ihop med Ranstorp många år bevakat frågan. Till slut lossnade det innan jul och nu hörs fler och fler röster att studieförbundens verksamhet, som många år präglats av ett system som möjliggör fusk.  Här kommer den första artikeln jag skrev, i en nypublicering: ....................... Jag har kollat lite på muslimernas...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon