Sök
Stäng denna sökruta.

Radio Kamrat – en ny podd

I december 2014 startade jag min första podd Borgarbrackor med Jenny Sonesson och det hann bli 45 avsnitt innan jag la ner den 2016. Ni är en del som genom åren frågat om när jag ska starta igång den igen, eller starta en ny.  Jag har en tid varit sugen på att dra igång ett nytt poddprojekt och idén att göra en folkbildningspodd om kommunism växte.  Välkommen till Radio Kamrat - en podd för upplysning om kommunismen!   Ni hittar den där poddar finns, bland annat på Spotify. Den fina loggan har I fablernas Land gjort. Det första avsnittet publicerades onsdagen den 24 februari och jag har sedan dess kommit med ett nytt avsnitt varje onsdag.  Radio Kamrat kommer...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon