Sök
Stäng denna sökruta.

Vänsternarrativ i friskoledebatten

Den snurrigaste debatten just nu och den som bygger på mest myter och lögner är friskoledebatten och så har det varit länge. Tyvärr. Och det är vänsterns narrativ som just nu dominerar sedan många år.  Det finns flera skäl till det men det främsta är högern underskattade frågan. Det var en vunnen seger och vi glömde bort att försvara den.  Eftersom valet 2022 utan någon tvekan kommer att domineras av trygghet och kriminalpolitik och av invandring och integration, förmodligen även vårdfrågan,  kämpar nu vänstern sedan ett tag på med att återigen få upp skolfrågan på dagordningen. För att de är sämst i de två första frågorna och vänstern har inget chans att vinna valet om 2022 domineras av de...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon