Sök
Stäng denna sökruta.

Jakt på jägare

Samma vecka som den farsartade rättegången mot företagaren Karl Hedin drar igång passar polisen att använda både helikopter och insatsstyrkan för......nykterhetskontroll på 8 vanliga jägare. Ni läste rätt. Som hämtat ur en film kastade sig poliser över vanliga jägare på väg mot älgpass i Dalarna. Helikopter, skotrar OCH bilar med 12-15 poliser mot 8 jägare med jaktlicens. Enligt jägarna som kastades omkull i diket gjorde de en liknande insats under björnjakten. Är det en slump att Karl Hedin och det pågående justitemordet också är från Dalarna och jagar där? Den påhittade vargjakten och förgiftandet av vargar man aldrig hittat skedde i grannlänet Västmanland. Målet drivs av den här mannen - miljöåklagare Lars Magnusson. Samma vecka försökte ytterligare en migrant...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon