Search
Close this search box.

Den förlorade ungdomen

Det finns många aspekter av pandemin och restriktionerna vi ännu inte pratat om. En av dem är ungdomen som gick förlorad.  Bara en person som själv glömt hela sin tonår och ungdomens ljusa framtidsförhoppningar kan säga att det är ett klent pris att betala att offra den för att svepande formuleringar om mänsklighet, liv och död.  Att vi snart haft två årskullar 18-åringar som spenderat hela eller halva sitt sista år på gymnasiet hemma. Att vi har tonåringar som spenderat 50 % av sin gymnasietid hemma. En tid då man ska planera inför framtid, njuta av att det snart tar slut, längta tills man får flyga fritt.  Varje år föds ca 100 000 barn i Sverige. Vad händer när...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon