Sök
Stäng denna sökruta.

SL och sponsringen av Naturskyddsföreningen

Stockholms lokaltrafik styrs av Region Stockholm och där styr förutom Moderaterna även KD, C och L. Och Miljöpartiet.  Tomas Eriksson sitter som Miljö och kollektivtrafikråd för Miljöpartiet.  Och nu har han fixat så att Miljöpartiets nära organisation Naturskyddsföreningen är garanterade sponsring av Stockholms läns skattebetalare för i veckan gick de publikt ut med att hela lokaltrafiken nu märks med Bra Miljöval.  På regionens hemsida påstår de sedan att Bra Miljöval är en OBEROENDE MÄRKNING. Förbluffande, när det alltså är landets största miljölobbyorginsation Naturskyddsföreningens kassako. Och de har lika nära band med Miljöpartiet som Socialdemokraterna har till lobbyisterna LO. Folk hoppar mellan stolar, byter hattar och bara senaste valet kom Rebecka Le Moine in som suttit i styrelsen.  Varför kallar...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon