Sök
Stäng denna sökruta.

Rättsstatens svek fortsätter

Ända sedan valet 2018 har kriminalitet och trygghet seglat upp som den viktigaste frågan för folk och valet 2022 kommer domineras av bland annat den frågan. För om grundläggande trygghet i vardagen och i väljarnas liv inte säkerställs fungerar ingenting annat och inget annat spelar egentligen någon roll.  Fysisk trygghet för dig och dina barn har högst prioritet. För alla.  Därför är det beklämmande när andra delar av samhället ser sig nödgade att ta saken i egna händer, och då tänker jag inte på medborgargarden.  Livsmedelshandlare är väldigt utsatta företagare, för alla områden har ofta en affär men på många ställen går kriminella in och stjäl, hotar personal och trakasserar folk. Det är mer regel än undantag att en...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon