Sök
Stäng denna sökruta.

Kasta koftan, Lööf och Strandhäll

Det finns en obegriplig besatthet hos vänsterfeministerna att utmåla oss kvinnor som förlorare, som offer, som några mindre kapabla.  När feminismens största landvinningar varit att vi en tid i historien slapp betraktas som ett kollektiv utan blev individer drar och sliter vänsterfeministen oss i håret tillbaka till kollektivismens trånga korsett där alla vi med bröst är som en och samma individ.  Den där obekväma trånga sticksiga offerkoftan håller vänsterfeminister som Strandhäll och Lööf hårt.  Nu har de unisont dragit igång en PR-kampanj för en kampanj olika vänsterföreningar har - de har döpt den till 16.12. För efter det klockslaget, då jobbar alla kvinnor i hela landet gratis. Påstår de.  Jag är så trött på att gång på gång behöva...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon