Search
Close this search box.

Lägg ner Folkbildningsrådet

Äntligen, efter fem års opinionsbildning jag, Johan Westerholm och Magnus Ranstorp gjort mot studieförbunden och i synnerhet Ibn Rushd börjar det hända något något. I en artikel idag tycker Expressen Ledare att man ska lägga ner Folkbildningsrådet.  Göteborgs kommun kommer inom kort fatta beslut att ta bort bidraget till Ibn Rushd. Trägen vinner. För studieförbunden har så länge varit en bankomat för både bedragare och vänstern. Det är så många fel i det här systemet att jag inte vet var jag ska börja.  Men vi kan väl börja med vad Folkbildningsrådet påstår på sin hemsida? Vi är ett land som består av 10,3 miljoner invånare ungefär. Folkbildningsrådet påstår, efter data från studieförbunden de samlat in, att vi för ca...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon