Search
Close this search box.

Dråpslag mot livsmedelshandlare

Eftersom EU inte kan hantera de stora problemen engagerar sig fler och fler i Bryssel i att skapa nya problem. Jag förstår verkligen varför motståndet mot EU växer faktiskt, det är som ett maktslukande monster där fler och fler arbetar för EU:s makt snarare än för sina länder.  Nu är jag inte för att vi ska gå ur alls men EU måste sluta hålla på med dumheter.  2018 kom riksdagens Näringsutskott med ett betänkande att utgångspunkten för alla EU-direktiv är att de i Sverige ska implementeras på miniminivå. När det finns anledning att överskrida den nivån ska effekterna för företag redovisas tydligt.  Men regeringen verkar ju sedan 2014 tro att de är folkvalda och utgör demokratin och inte riksdagen...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon