Sök
Stäng denna sökruta.

OKQ8 och Socialdemokraterna

Bensinmackskedjan OKQ8 har dragit igång en reklam-såpå likt ICA-reklamen om ICA-Stig och deras främsta fokus är att värva medlemmar.  För OKQ8 är en förening.  Och inte vilken förening som helst - en förening med koppling till Socialdemokraterna.  OK står för Sveriges Oljekonsumenters Riksförbund och bildades på initiativ från sosseföreningen Kooperativa Förbundet.  OKQ8 är alltså en förening och de som bestämmer i föreningen är de så kallade "ägarombuden", som ska representera medlemmarna. Föreningen är uppdelad i områden och varje område har egna "ägarombud".  Just nu kan man rösta och det är valberedningen som föreslår kandidater, även om en förenings medlemmar kan ställa upp ändå.  En mängd kandidater som valberedningen föreslår är sossar. Som Jämtland/Härjedalens. Han är ordförande i IF Metall...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon