Sök
Stäng denna sökruta.

Historieförfalskningen om kärnkraft

Miljöpartiet har verkligen ingen gräns för hur ohederligt man kan debattera. Tyvärr saknar de även helt spärrar vad gäller politiken - de har noll markkontakt men bryr sig inte för huvudsaken är symbolen. Inte att politiken fungerar. Bara det ser bra ut på ytan.  Nu är ljugandet om kärnkraft i full gång, precis som de parallellt ljuger om Arlanda och Bromma. Tekniken är detsamma nämligen. Först straffbeskattar man, sedan skyller man på olönsamhet.  Som flyget. Först dödar man inrikesflyget genom höga flygskatter, sedan hävdar man att Bromma måste läggas ner för att det är olönsamt. Och med en politiskt styrd rapport från Swedavia man själva äger. Fiffigt.  Fullt medveten om att vindkraften slutar fungera när det blir kallt -...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon