Sök
Stäng denna sökruta.

Storlek spelar roll

Hackandet på just Stockholm har varit non stop sedan pandemin inleddes för ett år sedan. Har det inte varit dryga skåningar som satt upp skyltar i Skåne att "stockholmare ska åka hem" har det varit sossar i Bohuslän som försökt projicera fram att just besök från Stockholm varit det stora problemet, trots att en otroligt stor majoritet av sommarboende ägs av Göteborg med omnejd.  Denna besatthet att skylla allt man ogillar på Stockholm är never ending.  Och allt Region Stockholm gör lyfts upp av Sveavägen 68 för de har använt just den Moderatledda Region Stockholm som någon slags nationell hävstång in i riksdagsval i snart tre mandatperioder.  Nu har de anställt trollgeneral Simon Andersson från Inte Rasist Men som...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon