Sök
Stäng denna sökruta.

Miljöpartiet tänker stänga ner all kärnkraft 2024

Det räcker inte med Ringhals 1 och 2. Miljöpartiet, landets skadligaste parti som kostat landet enormt på alla plan och ledder, tänker med sina 4 % stänga all kärnkraft. Ni läste rätt. 100 %. Vet ni hur? Genom att vägra ta beslut i kärnavfalls-frågan som legat på Rosenbads bord sedan 2018. Det är fullt i lagringen. Fattas inget beslut om höjning stänger ALL kärnkraft 2023. Så nu slår Vattenfall larm i DN. De har försökt och försökt få regeringen att fatta beslutet men Miljöpartiet vägrar och tänker tvinga till sig komplett shut down bakvägen. Ofattbart fult spel. Nu är det upp till oppositionen att ställa regeringen till svars, och för att syna Folkpartiets och Centerns ja till kärnkraft. 96...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon