Sök
Stäng denna sökruta.

SVT-aktivism

En av 2021 års hittills mest uppmärksammade artiklar var den SVT publicerade i helgen där landets befolkning, av förnumstiga statlig media uppmanades att låta bli att dammsuga. I solidaritet med den av miljöpartister förstörda elproduktionen och det eftersatta elnätet.  Här fick också Winberg själv vara med på bild med dammsugaren i högsta hugg.  Folk blev med rätta förbannade. Är det SVT:s jobb att springa regeringens ärenden och spela ner att vi har stora problem med elen i Sverige? Istället för att tja, till exempel granska och kritisera? Som media påstår är deras roll. Kollar man då lite på den här journalistens övriga värv ser man ändå ett mönster.  2019 till exempel skrev han en artikel som påstod att majoriteten...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon